HUN ENG
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Hírek Fotó- és videógaléria Kapcsolat A Kárpát-haza Őrei Ünnepi rajz- és esszépályázat
Nyitóoldal > Hírek > Székelyföld-Magyarország felnőtt válogatott futsal mérkőzések

Székelyföld-Magyarország felnőtt válogatott futsal mérkőzések

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából kerül sor június 3-án, Székelyudvarhelyen, illetve június 4-én, Sepsiszentgyörgyön a Székelyföld - Magyarország felnőtt barátságos futsal mérkőzésekre.

A több mint tíz éves múltra visszatekintő barátságos mérkőzések sorozata – minden más sportágat megelőzve – 2004-ben indult útjára, célja pedig nem volt más, mint a nemzeti együvé tartozás és a magyar-magyar kapcsolatok erősítése.

2015. június 3-án, 19.00 órától a székelyudvarhelyi Városi Sportcsarnokban és 4-én, a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban a tizenharmadik, illetve a tizennegyedik mérkőzésekre kerül sor. Habár nem az eredmény a legfontosabb ezeken a találkozókon, a mérleg ez idáig a székely válogatott felé billen: nyolc győzelmükre a magyar válogatott négy sikerrel tudott válaszolni.

Jakab Zoltán (Székelyudvarhely) vezetőedző és Farkas Attila (Sepsiszentgyörgy) pályaedző által felkészített székely válogatott kerete a következő: Klein László, Péter Róbert, Kisgyörgy Zsolt, Szőcs László, Csoma Ferenc, Szabó Zsolt, Mánya Szabolcs, Bíró Attila, Szécsi Barna, Mihály Zoltán, Miklós Tamás, Simon Arnold (Székelyudvarhely), Casineanu Adrian (Kézdivásárhely), Csoma Alpár (Marosvásárhely), Máté József és Kanyó Szilárd (Sepsiszentgyörgy).

A Sito Rivera vezetőedző és Korolovszky Gábor, illetve Fehér Zsolt pályaedzők által felkészített magyar válogatott a következő kerettel vág neki az összecsapásoknak: Matkovics Gábor, Tóth Gyula, Dróth Zoltán (Győr), Hosszú Ádám, Klacsák Bence (Aramis), Vas Ádám, Németh Péter (Veszprém), Rábl János, Lovas Norbert, Dávid Richárd, Gál István, Nagy Tamás (Berettyóújfalu), Hajmási Milán és Öreglaki Norbert (Swietelsky-Haladás).

Tekintettel arra, hogy a korábbi székely válogatottak gerincét adó Székelyudvarhely Sportklub idén ünnepli második országos bajnoki címének tízedik évfordulóját, a székelyudvarhelyi mérkőzés előtt kerül sor a Székelyudvarhely Sportklub 2004/05 – Csíkszeredai Főkonzulátus mérkőzésre.

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet, a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Ypsylon Média Kft. közös szervezésében megvalósuló esemény támogatói a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal és a sepsiszentgyörgyi Equites Egyesület, valamint a Székelyudvarhely FK, illetve a Sepsi Futsal teremlabdarúgó klubok.

 

Program:

Június 3., Székelyudvarhely, Városi Sportcsarnok:

-          18.00 óra: Székelyudvarhely SK 2004/05 – Csíkszeredai Főkonzulátus

-          19.00 óra: Székelyföld – Magyarország

 Székelyföld-Magyarország felnőtt válogatott futsal mérkőzések


Június 4., Sepsiszentgyörgy, Szabó Kati Sportcsarnok:

-          20.00 óra: Székelyföld – Magyarország

Székelyföld-Magyarország felnőtt válogatott futsal mérkőzések 

Mindkét helyszín mérkőzéseire a belépés díjtalan.

 

Hajrá Székelyföld, hajrá Magyarország!

Hírek
2019. augusztus 20.
Egy a nemzet!

2019. augusztus 15.
Debrecenben a Boldogasszony kiállítás

Az 50. Debreceni Virágkarnevál augusztus 14-től 21-ig tartó programsorozata szerda délután a Nemzetstratégiai Kutatóintézet BOLDOGASSZONY kiállításának megnyitó ünnepségével vette kezdetét. A Kölcsey Központban sorra került megnyitón részt vett Palánki Ferenc, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspöke, Kocsis Fülöp, a Hajdúdorogi Főegyházmegye érsek-metropolitája, Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, illetve Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke.


2019. augusztus 5.
Kalló László erdélyi festőművész kiállítása

Megnyílt Kalló László erdélyi festőművész kiállítása a Kárpát-haza Galériában. Ünnepi beszédet mondott Dr. Péti Márton, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese, a művészt Józsa Judit kerámiaművész, művészettörténész méltatta.


összes hír >>

Herbaland
EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Együttélési modellek a Kárpát-medencében c. konferencia
Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Események
<<
augusztus>>
HKSZCSPSZV
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Kárpát-Haza Galéria

 Jobb oldali tartalom

Erdélyi János Emlékév

Jobb oldali tartalom

 

Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria