HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > Székely Majális

Székely Majális

A Székely Majális egyre színesebb esemény a székelyföldi rendezvénysorozatok palettáján. Az V. Székely Majális már több mint kétezer látogatót vonzott.

Az autonómia kérdéskörét taglaló, de számtalan szórakozási lehetőséget is kínáló makfalvai rendezvény fontos a marosszéki székely öntudat ápolásában is. Az esemény egyik vendége Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese volt, aki beszédében hangsúlyozta: „minden olyan nemzeti törekvés támogatandó, amely a helyi magyarság kezdeményezésére, önazonosságuk és nemzeti megmaradásuk megtartása és megerősítése érdekében fogalmazódik meg. A székelyföldi területi autonómia megvalósítására vonatkozó jogos társadalmi igényt is minden eszközzel és minden fórumon támogatnunk kell.”

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria