HUN ENG
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Hírek Fotó- és videógaléria Kapcsolat A Kárpát-haza Őrei
Nyitóoldal > Hírek > „Nemzetstratégiai” sikerek a kormánytisztviselői sport- és ...

„Nemzetstratégiai” sikerek a kormánytisztviselői sport- és túranapon

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kancellária Sport Egyesület idén Zánkán szervezte meg a kormánytisztviselői sport- és túranapot, melyen a Nemzetstratégai Kutatóintézet csapata is megmérettette magát.

A sportversenyek kellemes időben és jó hangulatban zajlottak. A zánkai sportpályán a délelőtti órákban a futballé és az atlétikáé volt a főszerep. A sportcsarnokban eközben a pingpong, a tollaslabda és a sakk kedvelői versengtek egymással, míg a Balaton partján a horgász-, illetve bográcsverseny résztvevőinek, valamint a strandröplabda csapatoknak lehetett szurkolni. 

Intézetünk munkatársai mind a csapat, mind pedig az egyéni versenyszámokban szép eredményeket értek el.

A Kutatási, Stratégia és Koordinációs Igazgatóság munkatársai közül ketten is a dobogó legfelső fokára állhattak: Nádas Zsófia 400 méteres futásban, dr. Bali János pedig sakkban utasította maga mögé a mezőnyt.

Az NSKI futballcsapata a második helyet vívta ki magának a tornán, míg a Lovas Ágnes – dr. Soós Attila páros az előkelő 6. helyen végzett tollaslabdában. Horgászatban Lovász Gergely ugyancsak a 6. helyen fejezte be a versenyt.

A helyezést elért munkatársaknak gratulálunk, lelkes szurkolóinknak pedig köszönjük a bíztatást!

Hírek
2019. október 7.
Az aradi vértanúkra emlékezett a Nemzetstratégiai Kutatóintézet

Az aradi vértanúkra emlékeztek a Nemzetstratégiai Kutatóintézet dolgozói pénteken. Az NSKI székházában megkoszorúzták Nagysándor József domborművét, valamint lerótták tiszteletüket a Batthyány-örökmécsesnél is.


2019. október 7.
Tizenhét magyart avattak tiszteletbeli székellyé Oklándon

Tizenhét személy kapta meg a Tiszteletbeli Székely címet szombaton az oklándi unitárius templomban tartott istentiszteleten, ahol a felújított orgonát is felszentelték. Az ünnepség felszólalói a magyar nemzet összetartozásának és összefogásának fontosságát hangsúlyozták.


2019. október 7.
Kövér László: Székelyföldnek történelmi kárpótlás jár Budapestről és Bukarestből egyaránt

Kövér László szerint Székelyföldnek és a székelységnek történelmi kárpótlás jár Budapestről és Bukarestből egyaránt. Az Országgyűlés elnöke Székelyudvarhelyen beszélt erről szombaton, a Székelyudvarhelyi Egyetemi Központ (SZÉK) felújított épületének avatóünnepségén.


összes hír >>

Herbaland
EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Debrecenben a Boldogasszony kiállítás
Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Események
<<
október>>
HKSZCSPSZV
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Kárpát-Haza Galéria

 

 

Jobb oldali tartalom

 

Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria