HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia

Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia

A Postgraduates’ International Network (π-NET) és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2013. november 13-15. között nemzetközi multidiszciplináris konferenciát szervezett, melynek egyik vendége Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese volt.

A szervezők célja az volt, hogy lehetőséget kínáljanak a különböző nemzetiségű doktorandusz hallgatók és szervezeteik együttműködéséhez és fórumként szolgáljon a szakmai-tudományos ismeretek közreadására, a kapcsolatok bővítésére.

 A konferencia minden alkalommal egy-egy területre fókuszál, amelyet multidiszciplináris szemlélettel közelítünk meg és dolgozunk fel. Cél, hogy az összes tudományterület olyan egységes és átfogó közelítésmódot kapjon, amely új nézőpontból mutat rá az velük kapcsolatos feladatok megoldására. Az idei konferencia témája Tudományetika és kutatási etika Magyarországon és a világban volt, és sor került egy nemzeti kerekasztal beszélgetésre is, amelyen a felsőoktatási intézmények, tudományos szervezetek és doktorandusz szervezetek képviselői találkozhattak egymással a magyarságot érintő legfontosabb kérdésekről. Az esemény az intézményesített határon túli együttműködés továbbfejlesztését is szolgálta.  

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria