HUN ENG
Nyitóoldal
Nyitóoldal Bemutatkozás Szakmai tevékenység Kárpát-haza statisztikák Hírek Fotó- és videógaléria A Kárpát-haza Őrei Egyetlen magyar sincs egyedül!
Nyitóoldal > Hírek > Márton Áron életét bemutató rockoratórium Esztergomban ...

Márton Áron életét bemutató rockoratórium Esztergomban

2014. október 18-án, az esztergomi Szent Adalbert Központban mutatta be a Népemért vállalom című rockoratóriumot a Mustármag Énekegyüttes. A legendás erdélyi püspök, Márton Áron életét bemutató előadás védnöke Székely János az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke volt.

A Mustármag Kárpát-medence szerte több éve tudatosan ápolja Márton Áron szellemiségét, hogy ezzel is hozzájáruljanak a püspök mielőbbi boldoggá avatásához. A 2012 őszén született rockoratórium szövegkönyvét Papp László, a közösség lelki vezetője írta, zenéjét Csiszér László és Gyárfás Levente szerezte.

 

Hírek
2020. augusztus 4.
Új nemzetépítő lehetőség Kárpát-medencére kiterjedő gazdaságfejlesztési összefogással

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet Kárpát-medencei Hálózatfejlesztési Igazgatósága az elmúlt öt évben feltárta és előkészítette egy új nemzeti gazdasági ágazat felépítésének lehetőségét.


2020. július 30.
Elindult a Kárpát-haza Statisztikák

2020. július 21.
KONFERENCIA FELHÍVÁS

összes hír >>

EFOP-1.12.1-17-2017-00003 - „Makroregionális kutatások a Kárpát-medencében a közösségfejlesztés és társadalmi felelősségvállalás megerősítése érdekében”

Kárpát-Haza Fejlesztési Hálózat
Kárpát-Haza Őrei
Kárpát-Haza Galéria
Nyitóoldal Kapcsolat
Bemutatkozás Adatvédelmi tájékoztató
Szakmai tevékenység Impresszum
Hírek Oldaltérkép
Fotógaléria